Haspeltechniek

 Haspeltechniek

  

Voor iedere toepassing vind u bij ons de geschikte haspel. U heeft de keuze uit ons assortiment met ruim 1500 haspels van diverse hoogwaardige merken.

Informatie

Haspeltechniek is een platform waar techniek, doelmatigheid, ergonomie en veiligheid elkaar treffen in één product. Onze haspels zijn zorgvuldig samengesteld uit deze factoren om zo tot de beste oplossing te komen waar ú behoefte aan heeft.

Techniek 
De bediening en de manier waarop de haspel wordt ingezet, is mede bepalend voor de uiteindelijk te kiezen techniek. Bij handmatige of veerbediening zijn de locatie en plaatsingsmogelijkheden veelzijdig, en bij elektrische, pneumatische of hydraulische aandrijving is de keuze in slanglengte bijna onbeperkt!

Doelmatigheid
 
Dit gaat wat ons betreft hand in hand met duurzaamheid. Want stelt u zich maar voor: liggen er op uw werkplekken losliggende kabels of slangen, dan komt dit zowel de productiviteit als de duurzaamheid niet ten goede. Wordt er veel over de kabels en slangen gereden door bijvoorbeeld intern transport, dan breken ze onnodig snel. Met als gevolg: procesverstoring, materiaalschade en productverlies. Zonde toch?

Veiligheid en ergonomie 
De twee grootste factoren die van invloed zijn op de keuze van uw haspeltoepassing. Een zorgvuldig uitgekozen haspel en locatie verbeteren de veiligheid op en rond de werkplek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Meer informatie?

Bel: 013-511 98 92

Of mail: info@vanderbruggenhydrauliek.nl