Hydrotek

Hydrotek

 

Logo Hydrotek

 

 

Wie is Hydrotek

Welkom bij Hydrotek, dé dynamische jonge onderneming met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van hydrauliek en toebehoren. Binnen Hydrotek zijn inkoop, logistiek en knowhow van hydrauliek samengevoegd, zodat er snel, vakkundig en efficiënt gewerkt kan worden. Hydrotek levert een breed en compleet assortiment aan hydraulische componenten, zowel los geleverd als geassembleerde slangen en leidingen. Met een uitstekend geoutilleerde werkplaats en gemotiveerd en vakkundig personeel, staan wij garant voor een uitstekend en eventueel getest eindproduct.

De partners van Hydrotek

Het leveren van kwaliteit aan onze klanten is een absolute vereiste. Daarom eist Hydrotek dit ook van zijn toeleveranciers en medewerkers. Wat betreft de samenwerking met de leveranciers van slangen en koppelingen op hydraulisch gebied, werken we intensief samen met gedegen, voornamelijk Europese producenten. Hierdoor wordt betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid gewaarborgd.

De leveranciers van Hydrotek zijn bedrijven met een gedegen en jarenlange ervaring in hun specifieke tak van industrie. Daarnaast zijn zij producent van een kwalitatief hoogwaardig en ruim assortiment.

De koppelingen, adaptors, snijring-verbindingen en toebehoren komen eveneens van gerenommeerde producenten Deze fabrieken zijn ISO 9001 gecertificeerd en produceren volgens DIN en SAE normering.

Wij kopen deze producten aan bij de bron, daardoor kunnen wij optimale support, informatie, service en concurrerende prijzen bieden.

De filosofie van Hydrotek

Hydrotek versterkt uw organisatie door de bundeling van inkoop, logistiek en voorraadbeer in één automatiseringsprogramma. Al onze processen zijn geïntegreerd en volledig geautomatiseerd. Ons magazijn is voorzien van een zeer brede en grote voorraad. Dit betekent dat wij zeer snel, binnen 24 uur en door de gehele Benelux kunnen leveren. Zowel daglevering als nachtlevering vanaf bepaalde volumes. Hydrotek is betrouwbaar tegen zeer scherpe prijzen. Onze vernieuwende en efficiënte orderverwerking is dan ook uniek. Onze klanten beschikken over een door ons beschikbaar gestelde barcodelezer, waardoor zij direct de prijzen en voorraad kunnen zien en bestellingen kunnen plaatsen. Als klant bent u dus altijd up to date. Hierdoor kunt u snel, efficiënt en dus voordelig uw inkopen doen. Hydrotek…gegarandeerd!

 

 

 

 

 

Meer informatie?

Bel: 013-511 98 92

Of mail: info@vanderbruggenhydrauliek.nl